در ناحیه یک چهارم بالایی سمت راست شکم می باشد. کیسه صفرا در واقع کیسه کوچکی است که صفرای تولیدشده در کبد در آن جمع می شود .
محل قرار گرفتن این کیسه در زیر کبد است که به سمت راست کیسه صفرا به کبد وصل است، و اندازه ام تقریباّ چهار اینچ (حدود 10cm) و گلابی شکل و کشیده است. در حقیقت این عضو، ذخیره کننده صفرا می باشد که به تجزیه و هضم چربی هایی که افراد مصرف می کنند کمک می کند .
قابل ذکر است که این عضو دستگاه گوارش صفرا تولید نمی کند بلکه صفرایی که در حال حاضر توسط بدن استفاده نمی شود را ذخیره می کند.
در اصل کبد صفرا است که را تولید می کند که از کانال های صفراوی به آن منتقل می کند .
نحوه عمل کرد کیسه صفرا به این صورت است که بعد از یک وعده غذایی،زمانی که روده کوچک هورمون کوله سیستوکینین را ترشح می کند ،صفرا از کیسه صفرا، آزاد می شود.سپس صفرا به درون روده کوچک انتقال می دهد و سبب تجزیه چربی ها می شود.
باید گفت که یکی از معدود عضوهایی است که بدن می تواند بدون آن زنده بماند.زیرا که توانایی دارد که صفرای اضافی را از طریق مجاری صفرایی ذخیره نماید .
صفرا مایع زرد رنگ ، آبکی و تلخ که توسط سلول های کبد ساخته می شود و توسط لوله های باریکی به آن و روده کوچک می ریزد،صفرا نام دارد . صفرا مایعی است که در کبد ساخته شده و در آن ذخیره و تغلیظ می شود، تا موقعی که بدن نیاز به هضم چربی ها پیدا کند.
هنگامی که این عضو منقبض شده وصفرا را از طریق مجاری صفراوی به داخل روده کوچک ریخته می شود ، جایی که صفرا به هضم چربی ها کمک می کند.
صفرا از آب، کلسترول، نمک های صفراوی، پروتئین ها و بیلی روبین تشکیل شده است
درد شدید شکمی دردی که به شانه راست می زند و گاهی کمر را نیز درگیر می کند. معمولا این درد که بعد از خوردن غذا چرب در شکم احساس می شود .
دردی که تیز است و معمولا با کشیدن نفس عمیق تشدید می شود .
احساس درد در قفسه سینه
سوزش سر دل، سوء هاضمه و زیاد شدن گاز معده و همچنین احساس پری در شکم داشتن حالت تهوع، استفراغ و تب و لرز، زردی پوست و چشم ها
تغییر رنگ غیر طبیعی مدفوع